,

3F UL GEAR Kotateltta maa-alustalla

369,00 

Tämä kotateltta vie retkeilyn aivan uudelle tasolle! Täydellinen isommalle porukalle vaellukselle tai tukikohdaksi esimerkiksi Lapin kalareissuille. Kamiinan avulla teltta lämpenee mukavaksi oli sää ulkona mikä tahansa.

Varasto loppu

Tämä kotateltta on sopiva valinta sinulle, joka tykkäät viettää aikaa lämpimässä teltassa, kuivatella varusteita ja kokata samalla ruokaa kamiinan lämmössä. Tähän sopii yhteen täydellisesti 3F UL GEAR ultrakevyt retkikamiina. Piipun läpiviennin saa myös laitettua kiinni, jos telttaa käyttää ilman kamiinaa. Kotatelttaan mahtuu yöpymään 3-5 retkeilijää, joten tilaa on hyvin isommallekin porukalle. Teltan osia voi jakaa ryhmän kesken, jolloin paino on helppo jakaa pienempiin osiin.

Tämä teltta on erittäin tukevasta 210T polyesteristä valmistettu, jossa sisäpuoli on pinnoitettu tulenkestävällä materiaalilla. Paksumpi kangas ja sisäpuolen pinnoite ovat omiaan heijastamaan tehokkaasti ja tasaisesti lämpöä telttaan. Tukeva korkeussäädettävä keskisalko sekä normaalia jykevämmät kiilat pitävät kotateltan tukevasti pystyssä tuulessa. Pidemmät kiilat pureutuvat myös pitävämmin talvella lumeen.

3F UL GEAR Tribe kotateltassa on monia hyödyllisiä ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Mukana on ”orientaatiolevy” jolla saa kiiloille suuntimat ja samalla voi tarkistaa teltan viemän tilan narun avulla. Tällä voidaan laittaa kiilat alustaviin paikkoihin, joka helpottaa teltan kasaamista. Liepeissä on kesä- ja talviasetukset, talvella liepeestä saa jäämään noin 30 cm kaistaleen, jonka päälle voidaan kasata lunta. Liepeistä voidaan myös säätää teltan kireyttä, pikakiristimien avulla. Molemmilla puolilla olevat oviaukot helpottavat kulkua teltassa, etenkin jos yöpyjiä on useampi. Myös sisällä on paikkoja kuivatusnaruille. Lisäksi teltan huipussa on tuuletusaukko.

Kotateltta pakkautuu kuljetukseen 54cm pitkään ja 25cm leveään tilaan, joten saat teltan kulkemaan mukavasti muiden kantamusten kanssa. Kasattuna teltassa on ruhtinaallisesti tilaa, ja pidempikin ihminen mahtuu seisomaan suorassa teltan keskellä. Teltan leveys sisältä mitattuna on 3,8 metriä ja korkeutta 2,3 metriä.

Tähän telttaan kuuluu mukaan laadukas nylonista valmistettu maa-alusta. Footprint on riittävän paksu, ettei kosteus pääse läpi ollenkaan. Alustasta voidaan kääntää pois ¼ tai ½, joten kamiinan sekä polttopuut saa helposti maata vasten. Jos käytössäsi on kamiina, muista huolehtia, että maapohja ei ole syttyvää ja noudatat alueellisia määräyksiä tulen käytössä.

 

Pakkaukseen sisältyy:

1kpl 3F UL GEAR Tribe kotateltta

14 kpl Kiilat ja säilytyspussi

1 kpl Alumiininen säädettävä keskisalko ja säilytyspussi

1kpl Asennuslevy ja naru (kauempi merkki on ns. kesäasetus)

1kpl Teltan säilytyspussi

1kpl Maa-alusta ja säilytyspussi

Teltan paino

2130g

Kokonaispaino (sis. maa-alustan)

7200g

Materiaali

Palosuojattu 210T polyesteri

Mitat (P x L x K)

3,8m x 3,8m x 2,3m

Mitat pakattuna (P x L x K)

54cm x 25cm x 25cm

Maa-alustan materiaali

Nylon

Saatat myös pitää...