,

Mountain Laurel Designs – SoloMid XL

810,00 

SoloMid XL on yksin matkaavan kevytretkeilijän unelmamajoite, joka on erittäin nopea pystyttää yhden vaellussauvan varaan. Tämä on teltta, joka toimii säässä kuin säässä, niin tunturissa kuin missä tahansa muuallakin. Voit käyttää telttaa joko kaksikerrostelttana tai yksikerrostelttana.

Varasto loppu

SoloMid XL on yksin matkaavan kevytretkeilijän unelmamajoite. Tämä teltta on ultrakevyt majoite yhdelle hengelle ja se on erittäin nopea pystyttää yhden vaellussauvan (140cm) varaan. Teltan uniikki muotoilu takaa riittävän tilan jopa 200 cm makuualustalle ja nukkujalle sekä tarjoaa eteistilan varusteille. Sisäänkäynti eteisellä mahdollistaa menemisen telttaan sateella, ilman että nukkumistila kastuisi.

SoloMid XL rakenne on erityisen kestävä kovassa tuulessa, mutta se kestää myös talvella lumikuorman. Tämä majoite on siis erinomainen valinta Lapin tunturiin tai mihin tahansa vaelluksellesi. Teltassa ei ole suuria pystysuoria paneeleita, mitä tekee siitä myös hiljaisemman kovassa tuulessa kuin muut vastaavat majoitteet.

Pakkauksessa mukana tulee sisäteltta, jonka avulla luot majoitteestasi ultrakevyen kaksikerrosteltan. Sisätelttaa voidaan käyttää kesällä myös yksinään suojaamaan hyönteisiltä. Sisäteltta on ollut mm. käytössä Andrew Skurkan yli 7000 km vaelluksella Alaskassa. Jopa 17 kiinnityspistettä ja laadukkaat YKK-vetoketjut pitää teltan paikoillaan kovemmassakin tuulessa. Myös ulkotelttaa voidaan käyttää pelkästään, jos halutaan erittäin kevyt majoite.

Silinylon-teltat vaativat aina saumojen liimauksen, koska sitä ei voida tehdä koneellisesti tehtaalla, vaan se on aina käsityötä. Mukaan saat aina tuubin Silinylon-liimaa, jolla pystyt liimaamaan teltan saumat. Täältä löydät yksityiskohtaiset ohjeet saumojen liimaamiseen, käytä mukana tulevaa liimaa. Voit pursottaa liiman suoraan saumaan tuubista. Viimeistelemmme kaikki SoloMid XL telttojen vetoketjut erityisellä vetoketjujen hoitoaineella ennen lähetystä.

SoloMid XL on kevytretkeilijän huippulaadukas majoite, joka toimii säässä kuin säässä, niin tunturissa kuin missä tahansa muuallakin. Voit käyttää telttaa joko kaksikerrostelttana tai yksikerrostelttana. Majoite on iso osa vaelluksen mukavuutta ja tämä lisää sitä keveytensä kuin viimeistellyjen ominaisuuksien ansiosta.

 

Pakkaus sisältää:

1kpl SoloMid XL ulkoteltta

1kpl MLD sisäteltta

2kpl Suojapussi

6 kpl Telttakiilat titaani

1kpl Jatkopala (15 cm) lyhyempiin vaellussauvoihin

Myrskynarut

Silinylonliima

 

Paino (ulkoteltta)

453 g

Paino (sisäteltta)

311 g

Väri

Vihreä

Materiaali (ulkoteltta)

20D Pro Silinylon

Materiaali (sisäteltta)

20D Pro Silinylon & Nanoseeum-verkko

Ulkoteltan mitat (P x L x K)

280cm x 142cm x 140cm

Sisäteltan mitat (P x L x K)

229cm x 81cm x 116cm