,

Therm-a-rest NeoAir Xlite – makuualusta

229,95 

Laavun valinta jokapaikan makuualustaksi! Thermarestin NeoAir Xlite on pieneen tilaan menevä kolmen vuodenajan makuualusta. Jos olet etsimässä sitä yhtä ja ainoata ilmatäytteistä makuualustaa, niin tämä on juuri se! Tämä on se puhutuin ja halutuin makuualusta tällä hetkellä!

Varasto loppu

Thermarestin NeoAir Xlite, Regular tarjoaa pienessä paketissa maksimaalista suorituskykyä ja mukavuutta. Makuualustalla on optimaalinen paino-lämpösuhde, joka on Thermarestin patentoidun kaksikerros-kolmio-rakenteen ansiota. Makuualusta sopii aina pienille pakkasille asti, sen R-arvon ollessa 4,2. Pakkaskelillä suosittelemme silti aina käyttämään solumuovin ja ilmapatjan yhdistelmää!

Patjan poikittainen lokerointi auttaa nukkujaa asettumaan mukavasti yöunille, sekä hieman leveämpi torson osa makuualustasta pitää ylävartalon varmasti patjan päällä. Alustassa on kätevä venttiili, jonka avulla patja voidaan täyttää joko puhaltamalla tai täyttöpussin avulla. Patja ei sisällä kuituja, joten puhaltamalla täyttäminen on täysin turvallista makuualustalle.

Thermarestin oma lämpöä heijastava pinnoite makuualustan sisällä auttaa pitämään sinut lämpimänä yöllä. Se heijastaa takaisin nukkujan omaa kehonlämpöä ja näin energiaa ei mene hukkaan. Muistathan, että hyvä makuualusta on puolet hyvistä yöunista makuupussin lisäksi retkellä.

Pakkaus sisältää:

1 kpl Therm-a-rest NeoAir Xlite makuualusta

1 kpl Täyttöpussi

1 kpl Paikkasarja

1 kpl Säilytyspussi

Paino

360 g

R-arvo:

4,2

Materiaali

30D Ripstop GT Nylon

Väri

Lemon Curry (keltainen)

Mitat (P x L x K)

183cm x 51cm 6,4cm

Mitat pakattuna (P x L x K)

23cm x 10cm x 10cm

Saatat myös pitää...