,

Naturehike – Opalus 3 deluxe

339,95 

Naturehike Opalus 3 deluxe teltassa on hyvin tilaa kahdelle reissaajalle sekä heidän varusteille. Teltta on helppo pystyttää värikoodattujen telttakeppien avulla. Tunneliteltta pysyy paikoillaan kovassakin tuulessa. Tilavassa eteisessä on mukava keitellä ruuat ja juomat.

Varasto loppu

Naturehike Opalus 3 deluxe tunneliteltta on erinomainen valinta aloittavalle retkeilijälle tai jo kokeneelle vaeltajalle. Tämä kolmen henkilön tunneliteltta on erittäin helppo pystytettävä ja siinä on reilusti tilaa niin nukkumisosiossakin kuin absidissa eli eteisessäkin. Teltan paino on myös kohtuullinen kantaa rinkassa, hieman alle 3 kiloa. Voit halutessasi jakaa teltan ja kiilat sekä telttakaaret vaelluskaverisi kanssa painon tasoittamiseksi.

Opalus 3 deluxe-malli on kolmenvuodenajan teltta, mutta se kestää myös kohtuullisen määrän lumikuormaa, vankkojen alumiinikaarien ansiosta. Tämä teltta majoittaa tarvittaessa mukavasti kolme ihmistä tai jos haluat enemmän väljyyttä kahdelle ihmiselle ja varusteille on tämä sopiva valinta sinulle. Jos mukanasi matkustaa koira, niin karvainen kaveri mahtuu myös sisälle niin halutessasi. Opalus 3 deluxe- teltassa sadepäiviä on helpottamassa iso eteinen, jossa voit keitellä ruokasi sateelta suojassa. Myös varusteita on kätevä säilyttää tilavassa absidissa. Eteiseen kulku on mahdollista molemmin puolin telttaa, kahden oven ansiosta.

Teltan sisäteltta on valmiiksi kiinni ulkoteltassa, joten pystyttäminen sateella ei kastele nukkumatiloja. Pakkauksessa on myös mukana footprint, jonka saa helposti teltan pohjan alle kiinnitettyä. Teltta-alusta suojaa pohjasta tulevalta kosteudelta ja risuilta teltan pohjakangasta, joten me suosittelemme ehdottomasti sen käyttöä. Kaksi tuuletusaukkoa huolehtii hyvästä ilmanvaihdosta, mikä minimoi kondensaatiota teltassa.

Pakkaus sisältää:

1 kpl Naturheike Opalus 3 deluxe

1 kpl Teltta-alusta (Footprint)

1 kpl Säilytyspussi

Telttakepit- ja kiilat

 

 

Paino

2,9 kg

Väri

Vihreä

Materiaali

20D Silikonipäällysteinen nylon

Vesipilariarvo

PU4000mm

Telttakepit

Alumiinia

Taskut

3 kpl

Mitat (P x L x K)

420cm x 210cm x 95/120cm

Mitat pakattuna (P x L x K)

60cm x 18,5cm x 18,5cm