, ,

Ultrakevyt retkikamiina kantolaukulla

259,95 

Tämä tuote tällä hetkellä tilaustuotteena! Ota yhteys tilataksesi sähköpostitse info@laavuoutdoor.fi. 

Laavu Outdoorin suositus kamiinaksi telttaan! Nauti lämmöstä, kuivattele ja huolla varusteitasi. Ruoka valmistuu myös kätevästi kamiinan päällä. Painoa vain 1,8kg ja mukaan vielä kätevä kantolaukku, johon kamiina pakkautuu todella kompaktiin tilaan.

Varasto loppu

3F UL GEAR retkikamiina on omiaan lämmittämään teltan ja samalla voit kuivattaa varusteitasi. Kamiinan päällä keittyy vesi, sekä ruuat valmistuvat kätevästi teltan lämmetessä.

Kamiina on ultrakevyt, painaen vain 1,8 kg, joten se kulkee kätevästi rinkassa ja talvella vaikka ahkiossa. Kuljetusta varten mukana tulee tukeva kantolaukku, jossa kamiinan osat kulkevat siististi. Pakattuna kamiina vie tilaa vain 42 x 26 x 6cm.

Koottuna kamiina on myös kompakti, jotta se mahtuu hyvin telttaan sisälle. Tämä retkikamiina käy kaikkiin telttoihin, jossa on piipun läpivienti ja se on kipinäsuojattu. Muista aina silti käyttää kamiinaa huolellisesti ja vastuullisesti. Kamiinan tulipesään mahtuu normaalin mittaiset klapit, joten sinun ei tarvitse sahata valmiita klapeja lyhyemmäksi. Etuluukussa on lasinen ikkuna, joka luo tunnelmallista valoa telttaan. Etuseinän alaosassa on myös ilmansäätö, josta voidaan säätää palamisen nopeutta ja ilmansaantia. Käyttöä helpottamaan on tehty pienet vaijerilenkit luukkuun sekä ilmasäätöön, jotka eivät kuumene polttaviksi.

Kamiinan kasausta kannattaa harjoitella jo kotona, näin se on retkellä vaivatonta. Suosittelemme rullaamaan piipun ensimmäisellä kerralla kahden henkilön voimin. Tämän jälkeen on hyvä polttaa pesällinen puuta, jonka jälkeen piippu asettuu helpommin muotoonsa seuraavalla kerralla.

Tämä on täydellinen valinta vaellukselle koon ja painonsa puolesta! Nauti teltan lämmöstä, kuivattele varusteita ja tee ruokaa samalla kamiinan päällä. Tämä tuo retkeilyn täysin uudelle tasolle!

HUOM! Osa kamiinan osista sisältää teräviä reunoja, joten käytä mukana tulevia käsineitä kootessasi kamiinaa! Piipun voi puhdistaa käytön jälkeen esimerkiksi metsässä maasta löytyvillä havunoksilla.

 

Pakkaus sisältää:

1 kpl  3F UL GEAR telttakamiina

1 kpl Kantolaukku

1 kpl Käsineet kasaamista varten

Kokonaispaino (sis. kantokassin)

2,1 kg

Kamiinan paino

1,8 kg

Piipun pituus

2,5m

Piipun halkaisija

6 cm

Materiaali

Ruostumaton teräs

Kantolaukun materiaali

1000D Vedenkestävä nylon

Mitat pakattuna (P x L x K)

42 x 26 x 6cm

Mitat koottuna (P x L x K)

40 x 20 x 30cm

Saatat myös pitää...