, ,

Bushmen Thermo-tarppi 3x3m

74,90 

Todella monikäyttöinen Bushmenin 3x3m tarppi lämpöä heijastavalla sisäpinnalla. 19 kiinnityslenkkiä ja kolminkertaiset ompeleet takaavat, että tämä tarppi kestää käyttöä ja kovempaakin keliä.

Saatavuus: Varastossa

Bushmenin Thermo-tarppi kulkee kätevästi mukana retkillä ja se on uudistettu versio myydyimmästä ”Rescue Thermo-tarpista”. Tässä tarpissa on erityinen lämpöä heijastava pinnoite sisäpuolella ja se tekeekin tästä suojasta erityisen monikäyttöisen.

Tätä tarppia voit käyttää perinteisesti riippumaton kanssa, tai itsenäisenä majoitteena. Tarpissa on 19 kiinnityslenkkiä, mikä mahdollistaa todella monen eri mallisen majoitteen tekemisen. Hopeoitu pinta on omiaan lämmittämään kylmemmillä keleillä nukkujaa ja hätätilanteessa tarppia voi käyttää avaruuslakanan tavoin lämmittämään retkeilijää. Tarppia voi käyttää myös heijastamaan nuotion lämpöä, mutta kangasta ei ole kuitenkaan palosuojattu, eli kipinä voi mahdollisesti polttaa reiän kankaaseen, jos suoja on aseteltu liian lähelle nuotiota.

Kylmillä keleillä tarppi tarjoaa suojaa sateelta, tuulelta ja myrskyltä, mutta kuumalla kesäkelillä heijastava pinta voidaan kääntää ylöspäin, jolloin se heijastaa lämpöä pois päin. Kesällä tästä tarpista on mukavasti myös apua estämään teltan muuttumista saunaksi aurinkoisella kelillä.

Tarppi on ripstop-kankaasta ommeltu, ja kaikki ompeleet ovat kolminkertaisia. Kaikki kiinnityslenkit ovat myös vahvistettu. Ota kaveriksi tarpin pystyttämiseen laadukasta paracord-narua tästä!

Paino

750g

Mitat (P xL )

3x3m

Mitat pakattuna (P x L x K)

26x13x13cm

Väri

Oliivi

Vesipilariarvo

PU3500mm

Kiinnityslenkkejä

19 kpl

Materiaali

Hengittävä ripstop polyesteri

Sisäpuolen materiaali

"Hopeoitu" lämpöä heijastava pinnoite

Saatat myös pitää...