Laavu Outdoor Oy vuokrauspalvelun sopimusehdot

Yleistä

Laavu Outdoor Oy, y-tunnus: 3233933-2, vuokraa tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa (pois lukien Ahvenanmaa). Nämä vuokrausehdot soveltuvat tuotteiden vuokraamiseen verkkokaupassamme sekä vastaaviin vuokrauksiin muissakin tilanteissa. Nämä vuokrausehdot ovat voimassa 17.3.2022 alkaen. Voimme muuttaa vuokrausehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan vuokrausehtoihimme joka kerta etukäteen, kun vuokraat tuotteita verkkokaupastamme.

Laavu Outdoorin vuokrauspalvelun retkeilyvarusteet ovat hyvässä kunnossa ja heti valmiina käyttöön. Vuokraaja sitoutuu käyttämään vuokravälinettä vain sille tarkoitetulla tavalla. Laavu Outdoor tarkistaa tuotteet jokaisen vuokrauskerran jälkeen. Mahdolliset pienet, käyttöä haittaamattomat viat ovat listattu erikseen ja käydään asiakkaan kanssa läpi. Asiakas on vastuussa vuokratusta tuotteesta koko vuokrauksen ajan. Vuokratuotteita voi käyttää lemmikkien kanssa. Makuupussien kanssa edellytämme asiakasta käyttämään makuupussilakanaa hygieniasyistä. Laavu Outdoor tarjoaa asiakkaalle makuupussilakanan vuokrauksen ajaksi käyttöön. Vuokraajalle annetaan tarvittaessa perehdytys välineen käytöstä.

Maksaminen ja korvausvelvollisuus

Tuotteiden vuokraus maksetaan aina ennen vuokrausajan alkamista ja vuokrausvaraus katsotaan sitovaksi vasta maksusuorituksen jälkeen. Asiakas hyväksyy maksaessaan vuokrauspalvelun sopimusehdot ja on tutustunut niihin huolella. Jos vuokrattava tuote palautetaan likaisena, rikkinäisenä, pahan hajuisena tai muutoin viallisena, voi Laavu Outdoor veloittaa 50 € korvauksen tuotteen puhdistamisesta tai korjaamisesta. Tuotteen tavanomaisesta kulumisesta ei veloiteta korvausta.  Jos vuokrattava tuote on hävinnyt, varastettu tai korjaus- ja käyttökelvoton, asiakas on velvollinen korvaamaan uuden tuotteen vastaavan myyntihinnan. Vuokraaja vastaa vuokravälineestä ja lisävarusteista niiden täydestä arvosta, kunnes vuokraväline on palautettu sovitusti.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Maksuun liittyvissä reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Laavu Outdoor Oy asiakaspalveluun.

Paytrail Oyj on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrail:n maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail:n palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle. Luottokunnan maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on Paytrail Oyj. Reklamaatiotapauksissa pyydämme kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Vuokraaminen

Vuokra-ajalla tarkoitetaan tuotteen käyttöaikaa. Vuokra-aika on nähtävissä tilausvahvistuksesta. Tilauksen yhteydessä loppusummaan lisätään 50€ pantti varusteista, joka palautetaan käyttämällesi maksutavalle varusteiden palauduttua Laavu Outdoorille asianmukaisessa kunnossa. Huomaathan, että polttoaineet eivät sisälly vuokrattaviin tuotteisiin, niiden ollessa keittimiä. Jos vuokraus peruutetaan myöhemmin kuin vuorokausi (24h) ennen vuokrauksen alkamista, vuokrauksen kokonaissummasta veloitetaan 50% maksu. Kysymyksissä otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vuokratuotteen palautus

Ennen palauttamista:

  • Puhdista vuokrattu tuote huolellisesti. Puhdista lika ja roskat tuotteen ulko- ja sisäpuolelta ja huolehdi, että kaikki osat ovat varmasti siistit. Muista siivota teltta myös sisäpuolelta.
  • Tarkista, että vetoketjut, kiinnitysklipsit, narut, kankaat ja muut mekanismit ovat ehjät. Ilmoita mahdollisista rikkoontuneista osista palautuksen yhteydessä.
  • Ripusta tuote kuivumaan ilmavasti. Palauta tuote kuivana, jotta siihen ei pääse syntymään hometta.

Palautus:

Vuokrattu tuote on palautettava takaisin Laavu Outdoorille viipymättä viimeistään vuokrauksen viimeisenä päivänä kello 23:00 mennessä tai erikoistapauksissa muuna sovittuna päivämääränä (tästä voi aiheutua mahdollisesti lisäkuluja 20EUR/päivä). Tuote tulee palauttaa hyvässä kunnossa.

Palauttamisen yhteydessä asiakas on velvollinen kertomaan mahdolliset varusteelle aiheutuneet vauriot sähköpostitse info@laavuoutdoor.fi.

Myöhästymismaksu

Vuokraaja on velvollinen palauttamaan vuokravälineet vuokrausajan päättyessä. Myöhästyneestä palautuksesta peritään lisähinta 20EUR/päivä. Aikaisemmasta palautuksesta tai varauksen peruutuksesta ei palauteta rahaa.

Vastuuvapauslauseke

Vuokravälineiden käyttö tapahtuu aina vuokraajan omalla vastuulla. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan vuokravälineestä kuten huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.

Laavu Outdoor Oy ei vastaa vuokraajan vuokra-aikana mahdollisesti aiheuttamista vahingoista itse vuokrakohteelle (vuokraväline lisävarusteineen), sen käyttäjälle (henkilövahingot) tai kolmansille osapuolille suoraan tai välillisesti aiheutuneita henkilö-, omaisuus- tai mitään muitakaan mahdollisia vahinkoja eikä ole näihin korvausvelvollinen. Vuokraajaa suositellaan huolehtimaan riittävästä vakuutusturvastaan.

Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa sinua vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse (ensisijaisesti) tai puhelimitse: info@laavuoutdoor.fi tai +358 44 255 1965.