,

Kevytretkirinkka

229,00 

Heitä hyvästit monen kilon rinkoille, tämä rinkka painaa vain 880 g! Laavu Outdoor suosittelee tätä rinkkaa keveyttä arvostavalle retkeilijälle. Tee askeleestasi hitusen kevyempää ja nauti maisemista!

Saatavuus: Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

3F UL GEAR-rinkka on keveyttä arvostavan retkeilijän valinta. Qidian pro-rinkka on moderni kantolaite, joka painaa itsessään reilusti alle kilon! Ulkona liikkumisen ilo kasvaa huomattavasti repun keventyessä. Oli kyseessä sitten vaellus, päiväretki tai muu reissu, on kevyt rinkka miellyttävää matkaseuraa.

Tämän rinkan tilavuus on 46+10 litraa ja se sisältää useita säätömahdollisuuksia. Olkaimien pituus on säädettävissä normaalin repun tavoin. Rinkassa on myös mahdollista säätää lantiovyön pituutta ja rinkan etäisyyttä hartioista. Lisäksi säädettävissä on rintavyö. Käyttäjän suositeltava pituus on 160-190 cm ja vyötärön vähimmäisympärysmitta on 73 cm.

Rinkka rullaantuu kuivapussin tavoin ylhäältä päin ja sen lisäksi kangas on laminoitua vesitiivistä X-PAC-materiaalia, joten et tarvitse erillistä sadesuojaa.

Rinkan ulkosivuilta löytyvät taskut säilövät nopeasti tarvittavia varusteita, sekä lantiovyön taskuihin saa kätevästi pieniä varusteita tai välipaloja. Selän puolen pohjan verkkotasku toimii yläosassa olevien remmien kanssa ”telineenä” solumuovialustalle, joka voidaan halutessaan taitella tukemaan rinkan selkäosaa. Repun ulkoselkämyksessä on iso kiristimellä varustettu verkkotasku, jota voidaan käyttää käyttäjän mieltymysten mukaan esimerkiksi välipalojen, ruuan, lumilapion tai teltan kuljetukseen.

Miksi kantaa useita kiloja ylimääräistä painoa rinkan muodossa , kun retkeilystä ja luonnosta liikkumisesta voi tehdä mukavampaa ultrakevyellä rinkalla.

Paino

880 g

Materiaali

X-PAC

Kapasiteetti

46 + 10 litraa

Väri

Harmaa

Kantokyky

N. 15 kg

Pituus (avattuna)

80 cm

Saatat myös pitää...