Silinylon liima + korjauspaketti

20,00 

Silinylon-liima ja paikkauskangasta (30D Pro SilNylon) silinylon telttojen saumojen tiivistykseen tai varusteiden pieniin korjauksiin.

Saatavuus: Varastossa

Silinylon teltat (SoloMid XL) vaativat aina saumojen liimauksen, koska sitä ei voida tehdä koneellisesti tehtaalla, vaan se on aina käsityötä. Voit joko antaa meidän hoitaa saumojen liimauksen tai tehdä sen itse tällä Silinylon-liimalla. Pakkauksessa myös mukana muutama pala kangasta mahdollisia korjauksia varten.

Tämä liima sopii kaikille silikonilla päällystetyille kankaille ja muille varusteille kuten silinylon teltoille, tarpeille, yms. ja niiden pienten reikien korjaukseen yhdessä kangaspalojen kanssa, mitkä pakkauksessa on mukana.

Saumojen liimausohje (SoloMid XL): 

1. Ota esille saumattava telttasi ja pystytä se joko sisälle tai ulos, jos sää on riittävän hyvä (kosteus alle 80% ja lämpötila yli 15 °C) liimaukselle.

2.  Käytä toimitettua Gear Aid Sealer- silinylonliimaa

3.  Pystytä suoja tiukalle ja saumat suoraan linjaan, kuten ne olisivat normaalissakin käytössä. Voit myös tehdä yhden sauman kerrallaan sisätiloissa, jos sauma venyy hieman. Yhden sauman kiinnittäminen kummastakin päästä lattiaan kahden raskaan esineen väliin toimii hyvin.

4. Käytä liimaa suoraa tuubista. Älä tee tiivisteputkeen suurta reikää – aloita pienestä, jotta voit hallita virtausta. Useat pienet saumapätkät ovat paljon parempia kuin yksi iso.

5.  Pääsaumat: Aseta pieni pisara liimaa saumaan ompeleen mukaan. Työskentele noin 10 cm osuuksissa kerrallaan. Paina tiivistettä sormella ompeleeseen ja sauman reunan pieneen syventymään, johon liima asettuu.

ANNA KUIVUA LIIMAN 24 TUNTIA!

HUOM! Sinun tarvitsee vain tiivistää teltan ulkopuoliset saumat. Sinun ei tarvitse tiivistää alareunan rullan reunaompeleita.

ERITYISET ALUEET: Lisää vähän tiivistettä mihin tahansa paneelin keskellä oleviin sidontaompeleisiin Tiivistä vetoketjun myrskyläpän ompeleet.

TÄRKEÄÄ: Älä mene edestakaisin märän sauman yli – minuutin tai kolmen kuluttua siitä tulee kumimainen ja näyttää huonolta. On parempi odottaa 8 tuntia ja lisätä sitten liimaa kohtiin, johon ensimmäiselle levityksellä ei saumaa saatu.

 

Huomaathan, että saumattuasi telttasi, tuotteen palautusoikeus raukeaa.

 

Paino

57 g

Saatat myös pitää...