,

Retkeilijän biohajoava shampoo

5,90 

Varasto loppu

 

Elsan Ekopajan Retkeilijän nokkonen-narushampoo on biohajoava tuote. Se sopii kaikille hiuksille, mutta eritoten rasvoittuville ja ohuille hiuksille. Shampoo on myös tuoksuton, lisäaineeton ja vegaaninen.

Se sisältää runsaasti luomu-nokkosjauhetta, joka lisää hiusten kiiltoa ja tasapainottaa hiuspohjaa. Shampoossa on myös paljon bentoniittisavea, joka syväpuhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa ja tekee hiuksista pehmeät ja taipuisat. Tuotteen sisältämä kotimainen camelina-öljy ravitsee ja hoitaa pesun aikana.

Pala on riittoisa, mutta kevyt, vain 20g. Saat palan kuivumaan pesujen välissä roikuttamalla sitä narusta ja saat sen napattua taas matkaan siististi uudelleensuljettavassa pussissa.

Käyttöohje: Kastele hiukset, hiero palashampoota hiuspohjaa pitkin hiuksiin. Shampoo vaahtoaa myös viileässä vedessä. Levitä vaahto kaikkialle ja hiero samalla hiuspohjaa. Huuhtele.

Koostumus: Kookosöljy (coconut oil), vesi (water), olut (beer), oliiviöljy (olive oli), camelinaöljy (camelina seed oil), risiiniöljy (castor oli), nokkosjauhe (nettle powder), bentoniittisavi (bentonite clay), merisuola (sea salt), pantenoli.

INCI: Sodium cocoate, aqua, craft beer, sodium olivate, sodium camelinate, sodium castorate, urtica dioica powder, bentonite, maris sal, panthenol.

 

Paino

20g

Koostumus

Palasaippua

Saatat myös pitää...