,

Bushmen – Riippumattopaketti

166,00 382,00 

Bushmenin ultrakevyt riippumattopaketti, yhteispaino vain 1,16 kg! Sisältää riippumaton, hyttysverkon, kiinnityssetin ja valintasi mukaan aluspeiton tai ilman aluspeittoa.

Busmenin todella kompaktiin tilaan menevä laadukas riippumattopaketti! Tämä paketti sisältä Bushmenin riippumaton, hyttysverkon, kiinnityssetin ja sinun valintasi mukaan joko aluspeitolla tai ilman. Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot voit käydä katsomassa tuotesivuilta, joihin pääset yllä olevien linkkien kautta.

Jos haluat keventää rinkkaasi yöpyessäsi rippumattolla, tämä setti on siihen juuri oikea. Koko paketilla on yhteispainoa huiman kevyet 1,16 kg! Bushmenin underquilt eli aluspeite on untuvatäytteinen, eli se pakkautuu pieneen tilaan, ja untuvan lämpö-paino-suhde on erittäin hyvä. Tämä underquilt voi toimia kevytretkeilijän retkipeittona tai lisälämmikkeenä makuupusiin kanssa vilukissalle. Monikäyttöinen aluspeitto ei jää siis kaapin perälle, vaikka et matkaiskaan riippumatolla jollakin vaelluksellasi.

Saat nämä tuotteet koko pakettina edullisempaan 382€:n hintaan kuin erikseen ostettuna (405,7 €)! Ilman aluspeittoa setin hinta on 166 € (175,7 €).

HUOM! Jos sinulla ei ole tarppia eli sadesuojaa, suosittelemme sitä lisäksi! Esimerkiksi DD-hammocksin UL 3,0 x 2,9m tarppi on sopiva riipppumaton suojaksi.

 

 

 

 

 

 

Aluspeitto

Aluspeitolla, Ilman aluspeittoa

Yhteispaino

1,16 kg

Saatat myös pitää...