,

Naturehike – taitettava makuualusta lämpöeristyksellä

32,95 

Tällä solumuovisella alustalla olemme nukkuneet kesät ja talvet! Naturehiken taitettava makuualusta on sellaisenaan sopiva alusta retkelle tai yhdessä ilmatäytteisen patjan kanssa. Sopii myös tauolla istuinalustaksi! Grammanviilaaja voi halutessaan leikata patjan torson mittaiseksi.

Varasto loppu

Naturehiken taitettava solumuovinen makuualusta on kevytretkeilijän valinta vaellukselle. Tämä makuualusta voi olla sulan maan aikana pelkästään alustanasi, tai talviaikaan yhdistettynä ilmatäytteisen kanssa. Alustassa on lämpöä heijastava alumiinikerros sekä munakennomuotoilu, mikä parantaa makuualustan lämpöeristävyyttä.

Suosittelemme talvivaelluksille yhdistämään aina solumuovisen makuualustan sekä ilmatäytteisin alustan. Tämä parantaa eristävyyttä, eikä kylmä pääse pilaamaan yöuniasi. Jos ilmatäytteinen makuualusta rikkoutuisi talvivaelluksella, on solumuovinen alusta tuomassa turvaa.

Retkipatjan ollessa taitettava, se kulkee kevyesti kiinnitettynä rinkkaan, tai talvivaelluksella ahkiossa. Jos olet todellinen grammanviilaaja, tämän alustan pituudesta voit leikata itsellesi sopivan palan torson alle lämmittämään.

Jos suosit pehmeämpää ilmatäytteistä makuualustaa, katso  Naturehiken ilmatäytteinen alusta.

Pakkaus sisältää:

1 kpl Naturehike lämpöeristetty makuualusta

1 kpl Säilytyspussi

Paino

350g

Väri

Sininen

Materiaali

Solumuovi & alumiinikerros

Mitat (P x L x K)

183cm x 57cm x 1,8cm

Mitat pakattuna (P x L x K)

57cm x 12cm x 16cm

Saatat myös pitää...