,

Trangia 25-3 UL/GB retkikeitin

114,95 

Nyt perinteinen Trangia päivitetyllä kaasupolttimella! Tämä keitin sopii kaikille retkille niin lähimetsään kuin pidemmälle vaellukselle.

Varasto loppu

Trangian 25-sarjan retkikeitin kaasupolttimella on jokaisen retken ja reissun luottovalinta. Spriipolttimen tilalla on tässä mallissa kätevä ja tehokas kaasupoltin, jolla ruuat valmistuvat kätevästi. Kaasupolttimesta lähtee letku kaasupulloon, joka käy kaikkiin kierteellisiin kaasupulloihin.

Trangia on perinteinen retkikeitin, joka toimii kovassa kelissäkin. Se on helppo käyttää ja siinä on erinomainen tuulensuoja. Keitin on tukeva, eikä se pääse kaatumaan tuulessa ja se lisää turvallisuutta esimerkiksi, jos olet reissussa pienten lasten tai koiran kanssa.

Tämä keitin on omiaan 3-4 henkilön ruuan valmistamiseen. Tämä setti sisältää kaiken tarvitsemasi helppoon retkiruokailuun. Kuitenkin, jos haluat lisäosina esimerkiksi kahvipannun niin tähän sopii Trangian 25-sarjan 0,9l kahvipannu. Retkikeitin on valmistettu ultrakevyestä alumiinista ja paistinpannussa on kokkailuja helpottava non-stick-pinnoite.

Jos haluat vain keittimen tai etsit kevyempää ratkaisua vaellukselle voi MSR:n pocket rocket 2 olla sinulle sopiva keitin.

HUOM! Pakkaus ei sisällä kaasua.

Pakkaus sisältää:

 1 kpl 1,5L kattila

1 kpl 1,75L Kattila

1 kpl ø 22 cm non-stick paistinpannu

1 kpl GB-74 Kaasupoltin

1 kpl Tuulensuoja

1 kpl Kahva

1 kpl Kuljetuspussi

1 kpl Kiinnitysremmi

 

Paino

980 g

Materiaali

Ultrakevyt alumiiniseos

Polttoaine

Kaasu

Mitat (korkeus x halkaisija)

10cm x 22cm