,

Retkeilijän biohajoava saippua

4,90 

Kätevä ja riittoisa biohajoava retkisaippua mukaan vaellukselle!

Saatavuus: Varasto loppu

Elsan Ekopajan retkeilijän kehäkukka-narusaippua on biohajoava retkikaverisi. Tämä on todellisesti paikallinen tuote,  kehäkukan terälehdet kasvavat Elsan Ekopajan kasvimaalla ja hoitavat ihoa samalla kun kotimainen camelinaöljy kosteuttaa eikä jätä ihoa kuivaksi pesun jäljiltä. Tämäkin on tuoksuton ja lisäaineeton, täysin luontoon hajoava tuote.

Saippua on tehokas, mutta kulkee kevyenä repussa painaen vain 20g. Palan saa kätevästi kuivumaan pesujen välissä roikuttamalla sitä narusta ja saat sen napattua taas matkaan siististi uudelleensuljettavassa pussissa.

Koostumus: Vesi (water), kookosöljy (coconut oil), oliiviöljy (olive oil), rypsiöljy (rapeseed oli), camelinaöljy (camelina oil), kaakaovoi (cocoa butter), risiiniöljy (castor oil), kehäkukan terälehdet (calendula petals), merisuola (sea salt), perunajauho (potato starch)

INCI: Aqua, sodium cocoate, sodium olivate, sodium rapeseedate, sodium camelinate, sodium cocoa butterate, sodium castorate, calendula officinalsi flower, maris sal, solanum tuberosa strach.

Paino

20g

Koostumus

Palasaippua

Saatat myös pitää...