,

Kero aluspeitto 2.0

129,00 

Varasto loppu

Kero Hammocksin aluspeitto 2.0 on suunniteltu kolmen vuodenajan käyttöön. Aluspeitto on tarkoitettu eristämään riippumatossa maasta hohkaavalta kylmyydeltä ja se onkin lähes pakollinen varuste Suomen lämpötiloissa riippuville. Keron aluspeitto on äärimmäisen kätevä asentaa sen sivulla olevien pikakiinnikkeiden ansioita ja siksi se istuu täydellisesti riippumaton alle ja pitää näin nukkujan lämpimänä koko yön.

Pikakiinnikkeiden lisäksi aluspeiton päädyissä on säätönarut, joilla voidaan säätää ilmavirtausta tai hienosäätää aluspeiton istuvuutta, jos käytetään muuta kuin Keron omaa riippumattoa. Aluspeitto sopii muidenkin valmistajien riippumattoihin, joiden pituus on korkeitaan 330 cm.

Keron uudistettu aluspeitto on saanut täytteekseen kestävämmän synteettisen täytteen, Sorona® Auran, joka on 37% biopohjaisesta uudistuvasta materiaalista valmistettu. Synteettisen täytteen etuna on, että se ei ole niin herkkä kosteudelle, joten aluspeitto lämmittää myös hieman kostuneenakin. Eriste koostuu kahdesta erillisestä kerroksesta, jotka ovat lokeroitu päällys- ja aluskankaisiin limittäin. Tämä estää kylmäsiltojen muodostumista ja näin yö on riippumatossa entistä mukavampi. Eristekerrosten välissä on lisäksi ilmatasku, joka lisää aluspeiton eristävyyttä.

Tässäkin Kero Hammocksin tuotteessa yksityiskohdat ovat hiottu viimeiseen asti! Käy myös katsomassa koko Keron riippumattopaketti, saat sen edullisempaan hintaan, kuin tilaamalla aluspeiton, tarpin ja riippumaton erikseen.

HUOM! Säilytä aluspeittoa käytön jälkeen kuivattuna säilytyspussissa, jotta täyte pysyy mahdollisimman ilmavana. Vältä säilytystä siis kompressoituna.

Pakkaus sisältää:

1kpl Kero Hmmocks 2.0 aluspeitto

1 kpl Kompressiopakkauspussi

1kpl Säilytyspussi

2 kpl Minikarabiinia

10kpl Pikakiinnikkeitä

 

Paino

1200g

Materiaali (ulkopuoli)

DWE käsitelty 20D ripstop nylos

Materiaali (sisäpuoli)

300T polyesteri

Eriste

Synteettinen kuitu, Sorana Aura (200g/m2)

Alin käyttölämpötila

+ 5 °C

Väri

Tummanharmaa

Koko

240×140 cm

Koko pakattuna

23x23cm (kompressoituna)

Saatat myös pitää...