,

Kero hammocks – Kero Tarppi

159,00 

Suomalaisen Kero-Hammocksin tarppipaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan. Riittävän suuri tarppi suojaa sinua vesisateelta ja tuulelta. 

Saatavuus: Varastossa

Kero Hammocksin tarppi on suunniteltu pohjoismaisiin oloihin. Tarppi on riittävän suuri ja antaa hyvän suojan vaihtelevissa sääoloissa. Se on myös erittäin kevyt kuusikulmaisen muodon ja materiaalivalintojen vuoksi. Tämä tarppi, niinkuin muutkin Kero-Hammocksin tuotteet on loppuunmietittyjä ja suuniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. 

Tarpin harjan pituus on 375 cm ja suurin leveys 300 cm (leveimmästä kohdasta). 

Materiaalina on käytetty 0D Silnylon ripstoppia, joka on hyvin kevyttä ja kestävää. Yläpuoli on pinnoitettu silikonilla ja alapuoli on polyuretaanilla (PU 3000mm). Materiaali on siis täysin vedenpitävää. Kaikki saumat on myös teipattu vedenpitäviksi.

Kulmissa on pikakiinnikkeet, joiden ansiosta tarpin asentaminen on helppoa ja nopeaa. Näin sinun ei tarvitse opetella ylimääräisiä solmuja.

Jokaisessa kulmassa on myös pienet taskut heijastaville kiinnitysnaruille (guideline), joihin kiinnitysnarut on helppo pakata. Näin narut eivät sotkeennu toisiinsa pakattaessa.

Tarppi pakkautuu kummastakin päästä avautuvaan pakkauspussiin (piispanlaukku, bishop bag). Pakkauspussissa on myös tasku maakiiloille, näin maakiilat pysyvät hyvin tallessa eivätkä likaa sadesuojaa.

Pakkauskoko on pieni (26 x 12 cm) ja se painaa vain 550 grammaa (sisältäen 5 kpl maakiiloja).

 

Sisältää: 

1 kpl Kero Hammocks tarppi

1 kpl kummastakin päästä avautuva pakkauspussi (piispanlaukku, bishop bag)

6 kpl heijastavaa kiinnitysnarua (guideline)

2 kpl minikarabiineja

5 kpl laadukkaita alumiinisia maakiloja (yksi varakiila)

 

Paino

550g (sis. kaikki tarvikkeet)

Väri

Harmaa

Materiaali

20D Silnylon + PU 3000 mm

Mitat (P x L)

375cm x 300cm

Mitat pakattuna

26cm x 12 cm