,

Kero Hammocks- Retkiriippumattopaketti

399,00 

Kero Hammocksin täydellinen paketti riippumattoretkeilyyn. Sisältää retkiriippumaton, tarpin, aluspeiton sekä kaikki muut oheistarvikkeet.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

 

Kero retkiriippumattopaketti sisältää kokonaisuuden vaivattomaan riippumattoretkeilyyn. Tämä paketti sisältää retkiriippumaton, aluspeiton sekä tarpin Riippumaton värin voit valinta mieltymyksesi mukaan joko taivaansinisenä tai oliivinvihreänä.

Koko setillä on yhteispainoa vain 2,79kg!  Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot voit käydä katsomassa tuotesivuilta, joihin pääset yllä olevien linkkien kautta. Tämä paketti on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja pääset suoraan metsään nauttimaan riippumattoilusta.

Kero-Hammocks on luonut kotimaassa nopeasti hyvin luotettavan ja onnistuneen riipparikonseptin alan retkeilijöiden keskuudessa. Kero-hammocks tuotteet ovat hyvin loppuun mietittyjä ja jokainen kivi on käännetty suunnitteluvaiheessa. 

Valitse haluamasi väri riippumatolle ja lisää tuote ostoskoriin. Saat nämä tuotteet koko pakettina edullisempaan 399€:n hintaan kuin erikseen ostettuna (427 €)!

Täydellinen paketti myös esimerkiksi lahjaksi, tämän sisältäen kaiken tarpeellisen riippumattoilun aloittamiseksi tai jos haluat päivittää nykyisen settisi kerralla.

 

 

Väri

Taivaansininen, Oliivinvihreä

Paino

2,79 kg

Materiaali (riippumatto)

70D Hexagon ripstop

Materiaali (tarppi)

20D silinylon + PU 3000 mm

Saatat myös pitää...