Naturehike – 2 hlö kupoliteltta -Vuokraus

From  10,40  Hinta per päivä

Tämä tuote hintaan: 12,90€/päivä

HUOM! Alv (2,5€) lisätään ostoskorissa,  jolloin päivähinnaksi päivittyy yllä oleva hinta.

Tutustuthan ennen vuokrausta ohjeisiin tästä!

Kysymyksissä, otathan yhteyttä info@laavuoutdoor.fi

Tämä teltta on Laavu Outdoorin valinta keveyttä ja helppoa retkeilyä arvostavalle patikoijalle! Sijoita teltta vaikka tasaiselle kalliolle, tai muuhun paikkaan mihin tunnelitelttaa ei saisi pystytettyä. Varusteet saa sisälle tai teltan eteistilaan.

 

Noutopäivä
Palautuspäivä
Kappalemäärä

Naturehiken Cloud Up 2 teltta on ultakevyt kahden henkilön kaksikerrosteltta. Tämä teltta on täydellinen ominaisuuksiltaan tähän hintaan! Cloud Up 2 on itsestäänseisova teltta, joka mahdollistaa sen sijoittamisen vaikka tasaiselle kalliolle, tai muuhun paikkaan mihin tunnelitelttaa ei saisi pystytettyä.

Teltan muotoilu varmistaa sen kestävyyden kovemmassakin tuulessa ja myräkässä. Suosittelemme silti mukavuuden takia sijoittamaan teltan kovassa tuulessa pitkittäin kohti tuulta, niin että teltan pidempi sivu on tuulelta suojassa. Teltta on ehdottoman vedenpitävä, vesipilariarvolla PU4000mm.

Pakkauksen mukana tulee footprint (teltta-alusta), joka suojaa teräviltä kiviltä ja oksilta teltan omaa pohjaa. Suosittelemme siksi käyttämään sitä. Jos haluat viilata teltan painoa alaspäin, voit jättää footprintin kotiin. Telttaa voi käyttää pelkkänä yksikerrostelttana, joko hyvällä säällä hyttysverkko-sisäteltalla tai tarppimaisesti pelkällä ulkoteltalla.

Tämä teltta antaa sinulle siis paljon mahdollisuuksia ja ominaisuuksia, ja voit päättää retkikohtaisesti, otatko mukaan kokonaisen paketin tai vaikka vain maa-alustan ja sisäteltan.

Pakkaus sisältää:

1 kpl Naturehike Cloud Up 2

1 kpl Teltta-alusta (Footprint)

1 kpl Säilytyspussi

Telttakepit- ja kiilat

 

Paino

1890g

Väri

Harmaa/punainen

Materiaali

20D Silikonipäällysteinen Nylon

Vesipilariarvo

PU4000 mm

Telttakepit -ja kiilat

Alumiinia

Mitat (P x L x K)

270cm x 125cm x 100cm

Mitat pakattuna (P x L x K)

40cm x 13cm x 13cm